En sportstur på ferie

Liker du idrett og vil ikke gå glipp av det mens du er på ferie, må du absolutt vurdere å dra på en sportsreise. Det finnes utallige destinasjoner avhengig av hvilke idretter du ønsker å få med deg. Er du fotballinteressert anbefales det å sjekke ut Storbritannia eller Spania. Hvis du er interessert i hockey er USA og Canada svært gode kandidater for en meget spennende sportsreise.

Destinasjoner til alle typer idrett

Som motorsportentusiast har du flere alternativer, Montmeló i Catalonia – i den nordlige Spania – Milano i Italia og Montecarlo i Monaco er noen av kandidatene. Hvis du foretrekker andre idretter som golf kan Storbritannia og USA være veldig spennende. Visste du at du kan spille golf i nærheten av London? Liker du tennis kan du også vurdere billetter til Wimbledon og se Rafael Nadal og Roger Federer live!

Hva og hvor

Hvis du ikke er sikker på hvor du kan reise og hvilke idretter du kan få med deg, ta en titt på nettet. Du har alt fra NFL til fotball, hockey, golf, tennis og motorsport. Muligheten for å oppleve spennende idretter live er nå rett rundt hjørnet. Du kan ikke gå glipp av sjansen for å se kjente nordmenn som Casper Ruud, Mats Zuccarello eller Martin Ødegaard live!

You may also like...