Opplev den klassiske Monza-banen og Formel 1

Italienske Monza er en legendarisk Formel 1-bane som er kjent for sin høye hastighet og dramatiske løp. Det er én av de eldste Formel 1-banene fortsatt i bruk, og det Italienske Grand Prix presser Formel 1-bilene til sine grenser med lange strekninger, samt få og krevende svinger.

Hjemmebanen til Ferrari

Vil du være blant den mest engasjerte fansen i Formel 1? Da er Ferraris unike hjemmebane og havet av de røde supporterne det ultimate løpet å få med seg. Dette er den perfekte muligheten til å kunne oppleve et legendarisk lag som Ferrari på en utrolig bane i nettopp vakre Italia. Monza tilbyr historiske Formel 1-øyeblikk med verdens beste sjåfører under de mest krevende forholdene.

Italiensk ferie med spenning

Monza hører hjemme i Nord-Italia like utenfor Milano, som i seg selv er verdenskjent for sine motehus, flotte opera og fantastiske arkitektur.

Formel 1-løpet foregår som regel i september hvert år. Dette gir deg muligheten til å oppleve Italia og motorsport i behagelige høstforhold. Hvis du ønsker å ta del i opplevelser som dette, er en tre-netters Formel 1-helg bare et klikk unna. Slik kan du nyte en behagelig tre-netters Formel 1-helg med alt inkludert.

You may also like...